Fiúkkal az élet

Anya és fia – közös programok

anya fiaMit csinálj a fiaddal – ingyen, vagy legalább olcsón?
Íme néhány ötlet (a teljesség igénye nélkül)

Bringázzatok! – Fiad korától függően: hosszabb-rövidebb távokra tekerjetek együtt! Vihettek magatokkal piknikkosarat is, időnként lecsüccsenhettek a fűbe, falatozhattok, feltöltődhettek, aztán lehet újra nyeregbe pattanni! Évekig fogja emlegetni, merre jártatok, miket láttatok!

Menjetek el egy tanyára! – Hadd lássa, hadd simogassa meg az állatokat igaziból is! Ha egy tanyán több napot is sikerül eltöltenetek, kóstoljatok bele a gazdák életébe! Segítsetek a háziaknak az etetésben, kerti munkákban, kenyérsütésben; amiben csak lehetőségetek van részt venni!

Sétáljatok, túrázzatok! – menjetek ki a szabadba, amikor csak tehetitek! A fiad élvezni fogja a nagy teret, a szabadságot! Rengeteg közös élmény, móka vár rátok!

piknik
Látogassatok el múzeumokba!
– Nézzetek utána, hogy mikor van ingyenes látogatás, vagy milyen kedvezmények járnak családoknak! (A közlekedési, a hadtörténeti, a természettudományi múzeum a legtöbb kissrácot leköti, próbáljátok ki!) Indulás előtt feltétlenül ellenőrizzétek az adott múzeum honlapján, hogy nincs-e változás, valóban akkor van-e ingyenes nap, amikor Ti tervezitek a múzeumlátogatást!

Szurkolj neki! – Ha sportol a fiad, Te legyél ott a nézőtéren, amikor csak teheted! Lássa, hogy szurkolsz neki, szorítasz érte és büszke vagy rá! Légy Te a legnagyobb drukker!

Adjatok az élvezeteknek is! – egy fagyi, vagy egy forró csoki időnként belefér a családi költségvetésbe! Üljetek be egy cukiba, vagy nyáron egy padra egy szép parkban, és beszélgessetek a világ nagy dolgairól eszegetés, iszogatás közben!


Ha Neked is van egy jó ötleted a közös programokra, mondd el kommentben!

Fiús anyaként jó, ha tudod, hogy…
TIPPEK NEM CSAK FIÚS ANYÁKNAK (apáknak is :)) >>

 

Képek: Pixabay.com

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!