Fiúkkal az élet

6 fiú után ki jön hetediknek?

Amerikában van egy érdekes szokás. A kismamák ott is elmennek az aktuális ultrahangvizsgálatokra, náluk is meg tudják mondani a baba nemét, ha kéri a szülő, de ott nem kéri… vagyis nem úgy kéri, ahogy nálunk. Sokan inkább csak egy lezárt borítékot kérnek az orvostól, amiben le van írva a baba neme.

Ezzel a borítékkal egy cukrászhoz sietnek a szülők, rendelnek egy tortát (vagy bármilyen süteményt), a cukrász bontja ki a borítékot és kék színű krémmel tölti a tortát, ha kisfiút vár a kismama, rózsaszínnel, ha lányt. Sok családban külön bulit szerveznek (“nem felfedése/megismerése”-bulit), amire még vendégeket is hívnak, ezen az összejövetelen szeletelik fel a tortát, így derül ki a titok.

Egy ilyen eseményen készült az alábbi videó is. Anyuka a 7. gyermekével várandós. Férjével 6 kisfiút nevelnek. Most rettenetesen izgulnak, mi derül ki, ahogy felszeletelik a tortát!

“Fiús család vagyunk, de ki akarom próbálni, milyen lányos anyának lenni. Manikűrre, pedikűrre vinni, szép ruhákat venni neki…”

Mit árult el a torta?

Egy másik anyuka is 6 fiút szült… >>
Sok fiad van? Árthat az egészségednek >>

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!