Fiúkkal az élet

Pénzt ajándékozni – kreatív?

pénzes dobozkaSokszor előfordul, bármilyen alkalomra (születésnap, ballagás, karácsony, stb), hogy nem tud az ember megfelelő ajándékot kitalálni, a pénz a legjobb választás. Lehet az ünnepelt rokon, barát, ismerős, kérdezd meg (őt, vagy valamelyik közeli hozzátartozóját), hogy milyen meglepetésnek örülne, mire vágyik éppen! Sajnos ez sem mindig segít. Előfordulhat, hogy te sem tudod megvenni azt az ajándékot, amit az ünnepelt szeretne (mert éppen sehol nem kapni, vagy mert neked is túl drága). Előfordulhat, hogy nem is kapsz semmilyen javaslatot az ajándékra vonatkozóan.

Kis összeg az ajándék mellé
Lehet, hogy nem találsz olyan ajándékot, aminek biztosan örülne az illető. Ilyenkor kell, hogy kicsit kreatív legyél és kitalálj valamit. Érdemes valami vicces dolgot, kedves kabalát és egy kis pénzt adni.

pénzes doboz

Pénz, mint ajándék
A pénzzel kapcsolatban sokaknak az a problémájuk, hogy egy rendes ajándékkal ellentétben, a megajándékozott nem érzi, hogy túl sok időt szántunk volna az ajándékára, hogy jól átgondoltuk volna, mivel szerezhetnénk neki örömet. A legjobb módszer ilyen esetekben az, ha úgy adunk pénzt, hogy az kifejezze a kreativitásunkat és a befektetett időnket.

pénzeslap

Pénzt ötletesen
Eszedbe jutott már, hogy a pénzt is lehet viccesen, mutatósan, kreatívan csomagolni? Ha jól ismered az ünnepeltet, akkor tudod, minek fog igazán örülni. Egy tortának? Akkor készíts tortát a pénzből! Egy szép képeslapnak? Ha te készítesz egy képeslapot, ráragaszthatod a pénzt is (blue-tech/gyurmaragasztó nem árt a pénznek), és teljesen személyessé is teheted! Ráhajtogathatod csokoládéra, rajzeszközökre, a pénzt is hajtogathatod különböző alakzatokra (csak óvatosan, nehogy elszakadjanak a bankók), így is megmutathatod, hogy mennyit gondoltál az ünnepeltre, miközben az ajándékán törted a fejed. Ha csak a megszokott borítékot cseréled le valamilyen új, szokatlan, egyedi csomagolásra, akkor is ki tudod fejezni a szeretetedet, éreztetheted, hogy igazán gondot fordítottál az ajándékozásra!

Pénzeslapok >>
Pénzcsomagolások >>
Pénzajándékok >>

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!