Fiúkkal az élet

Fiam lesz? Tényleg?

pocak, szív Már jóval azelőtt, hogy várandós lettem, gyakran álmodoztam arról, hogy lesz majd egy szép kislányom. Sokkal ritkábban fordult elő, hogy arra gondoltam volna, nekem fiam lesz valaha. Aztán eljött az első ultrahangvizsgálat időpontja, és ekkor rettentő nagy meglepetés ért.... Tovább »

Egy kezdő anyuka naplójából

baba 1. hónap: Jaj, anyám! Most mi van vele? Miért sír? Mit csináljak? Ollllyan kis picike… és nem tudom, mi van vele! Én csak aludni szeretnék (de azt nagyon), ő meg felébred óránként. Állandóan enne! Mégis azt mondta a múltkor az orvos, hogy nem gyarapodik rendesen. Akkor most mi legyen? Talán szalonnát adjak neki?... Tovább »

6 fiú után ki jön hetediknek?

babavárás Amerikában van egy érdekes szokás. A kismamák ott is elmennek az aktuális ultrahangvizsgálatokra, náluk is meg tudják mondani a baba nemét, ha kéri a szülő, de ott nem kéri… vagyis nem úgy kéri, ahogy nálunk. Sokan inkább csak egy lezárt borítékot kérnek az orvostól, amiben le van írva a baba neme.... Tovább »

Nyakig a homokban – Játék a homokozóban

homokozó Jó idő van, végre az egész napot kint lehet tölteni a szabadban! Irány a játszótér, a kert, az udvar – kinek mi elérhető! A gyerekek egyik kedvenc játéka a homok. Itt készülnek az első alkotások, sokszor a játszótéri homokozóban köttetnek az első barátságok! A fiúk számára igazi kaland egy homokozó!... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!