Fiúkkal az élet

Pénzt ajándékozni – kreatív?

pénzes dobozka Sokszor előfordul, bármilyen alkalomra (születésnap, ballagás, karácsony, stb), hogy nem tud az ember megfelelő ajándékot kitalálni, a pénz a legjobb választás. Lehet az ünnepelt rokon, barát, ismerős, kérdezd meg (őt, vagy valamelyik közeli hozzátartozóját), hogy milyen meglepetésnek örülne, mire vágyik éppen! Sajnos ez sem mindig segít. Előfordulhat, hogy te sem tudod megvenni azt az ajándékot,… Tovább »

Papírnyuszi, papírcsibe

Iskolai foglalkozásra kerestünk alacsony költségvetésű, egyszerűen és viszonylag gyorsan elkészíthető húsvéti ötletet. A Krokotak – már nem először – segített. Némi előkészítés után a gyerekek percek alatt elkészítették a saját kis állatkájukat, mondhatom, igazán jól sikerültek – a gyerekek pedig örömmel vitték haza műveiket. A fiúk is!... Tovább »

Modellező pufi

pufi Angolul magic noodle volt a neve, a magyar oldalakon modellező krumpli pufi készletnek látom… Az elnevezés legalább annyira érdekes, mint maga az anyag! Pont úgy néz ki, mint az az extrudált kukoricapehely, amit a gyerekek ezerrel tömnek magukba, ha hozzájutnak! Nagyjából hasonlóan viselkedik is. Nedvesség hatására kiválóan összetapaszthatók a darabok, lehet formázni, alakítani, csak megenni… Tovább »

Gipszfigurák

gipsz járművek Kreatív elfoglaltság akár nyáron is. Amikor éppen esik az eső, vagy túlságosan meleg van odakint (az a bizonyos 10-15 óra, amikor jobb, ha árnyékban tartózkodunk), bentre is jól jön néhány ötlet, hogy ne unatkozzanak a srácok.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!